Від запаху та бактерій у пральній машині врятує один підручний засіб

Кожен побутовий прилад, аби служити довго та якісно, вимагає дотримання відповідних правил експлуатації. І пральна машинка не виняток.
До прикладу, якщо нехтувати регулярним очищенням техніки, то у барабані, під гумовою прокладкою люка та інших важкодоступних місцях можуть накопичуватися бруд та пліснява. І це не тільки погіршуватиме якість прання речей, але й скорочуватиме термін користування приладом.
У середньому машинку рекомендують чистити раз на 3 місяці, при високій інтенсивності використання – 1 раз на місяць.
Замість дороговартісних магазинних засобів, ви можете скористатися старим-добрим оцтом. Він впорається із завданням не гірше агресивних хімікатів: знищить бактерії та нейтралізує затхлий запах вогкості, що залишається на одязі.
Як очистити машинку з допомогою оцту
Налийте дві склянки оцту прямо в порожній барабан машини і ще трохи – в контейнер для прийому порошку. Запустіть її на гаряче прання (близько 90 ° С). Після завершення циклу протріть гумові ущільнювачі машинки тканиною, змоченою мильною водою. Не забудьте перевірити фільтр пральної машини. Щоб почистити його, відкрутіть відсік, злийте воду і добре протріть.
Повторюйте процедуру кожні 4-6 тижнів, щоб ваша машинка завжди була чистою, а білизна – свіжою і ароматною навіть після швидкого прання в холодній воді.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment